Malversaties rond verkiezingen gemeld bij Rijksrecherche!

PERSBERICHT

Vanmorgen hebben we melding gedaan bij de Rijksrecherche over de door ons vermeende malversaties die hebben plaatsgevonden rond de organisatie van het op 19 november jongstleden verkiezingsdebat ter voorbereiding op de gemeenteraadsverkiezingen welke vandaag plaatsvinden.

Wij hebben de Rijksrecherche verzocht om nader onderzoek te doen naar de gebrekkige wijze en het verloop van het proces dat er toe heeft geleid dat de gemeenten Purmerend en Beemster zich onterecht hebben laten leiden door een derde die toegangseisen stelde voor de deelname van individuele partijen en lijsttrekkers aan dit verkiezingsdebat. Wij vermoeden helaas dat hier meer aan de hand is!

In ons verzoek aan de Rijksrecherche hebben we aangegeven dat er een groot vermoeden bestaat dat individuele personen, woonachtig in onze gemeente, eenzijdig, ondermijnende en saboterende activiteiten hebben verricht om een aantal politieke partijen die deelnemen aan de verkiezingen in diskrediet te brengen en hen daarmee maatschappelijk te stigmatiseren en hen daarbij verkiezingsschade toe te brengen.

De – in dit stadium – deels geanonimiseerde melding aan de Rijksrecherche is te bekijken:
24-11-2021-Melding-Rijksrecherche-Verkiezingsdebat-Anon

We houden u uiteraard op de hoogte van verdere ontwikkelingen.

24 november 2021

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *