Stadsverwarming Purmerend! Wachten op antwoord?

Beste leden en sympathisanten van de LijstVanDamme,

Het is nu een half jaar geleden dat wij wethouder Rotgans te Purmerend hebben benaderd omtrent het – naar onze mening – klantonvriendelijke incassobeleid van de Stadsverwarming Purmerend. Vandaag hebben wij dan ook wederom de verantwoordelijk wethouder geschreven waarom wij nog steeds op het antwoord van ons schrijven van 31 juli 2020 (bijlage) wachten? De inhoud van de onderstaande brief van vandaag (pdf) spreekt voor zich! We hebben voor de volledigheid ook de email-uitwisseling (pdf) van augustus 2020 hier voor u beschikbaar gesteld om u het totaalinzicht in dit dossier niet te onthouden. We houden u uiteraard op de hoogte over eventuele verdere ontwikkelingen in dit dossier.

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *