Integriteitsschending Purmerend

Vandaag heeft de LijstVanDamme een brief naar onze minister Ollongren van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties gezonden betreffende een lang lopende affaire van integriteitsschending door gemeenteambtenaren in onze stad. Tot op vandaag is er ten aanzien van dit vermeende misbruik van enkele ambtenaren nog geen actie ondernomen. Zowel de interne als de externe melding aan de Commissaris van de Koning zijn niet gehonoreerd geworden en op ondeskundige en badinerende wijze terzijde geschoven. Dit vinden wij niet terecht en dat is dan ook de reden dat we deze integriteitskwestie nu bij de minister zelf op tafel hebben gelegd. Als we meer vernemen in de verdere procedure zullen we u dat uiteraard direct laten weten.

3 december 108
Lijst Van Damme

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *