De Lijst Van Damme gaat live vanavond.

Aankondiging

Op deze vooravond van onze gemeenteraadsverkiezingen zal de Lijst Van Damme op haar YouTube videokanaal live gaan streamen. https://www.youtube.com/channel/UChaJZ6Im52yuwVuUDwIJFXg

Onze uitzending begint om 19.00 uur en zal duren tot 21.00 uur.
We behandelen vanavond drie onderwerpen met uiteenlopende gasten, te weten

Blok 1 Over jongeren 19.00 tot 19.40
In het eerste deel van ons programma behandelen we de jongerenfaciliteiten in Purmerend, met als gasten Henri van Bleekemolen en Johan van Setten (wijken voor welzijn). Gespreksleiders zijn Toine Rohner en Turhan Yildiz.

Blok 2 over wonen 19.40 tot 20.20
In het tweede deel van ons programma hebben we het over de sociale woningmarkt, de wachtlijsten en mogelijke oplossingen voor meer bouwen op korte termijn, wonen op bedrijventerreinen en daklozenproblematiek met als gasten: Sandra Hofstra (actiegroep sociale woningnood in Purmerend), Stefan van Schaik (directeur Wooncompagnie) en Gert-Jan Schipper (GJS-Interventies)

Blok 3 over groen 20.20 tot 21.00
In dit laatste onderdeel van ons programma gaan we het hebben over groen. Behoud van het Beusebos en over meer of minder openbaar groen in onze stad en duurzaamheidsmaatregelen in het algemeen. Met als gasten Ernst Sonneveldt (milieu-deskundige NH) en Jessica Koning (Stichting vrienden van het Beusebos).

Dus zie ons vanavond vanaf 19.00 uur live en streaming op ons videokanaal. Tot dan!
https://www.youtube.com/channel/UChaJZ6Im52yuwVuUDwIJFXg

Lijst Van Damme
20 maart 2018

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *