Fietsincident.

Verleden week donderdag 15 februari heeft u in het Noord-Hollands Dagblad gelezen dat onze lijsttrekker Ernst van Damme zich in een artikel heeft uitgelaten over een gerechtelijke uitspraak. Dit inzake het met leugens en bedrog opleggen van een toegangsverbod. Daarin heeft hij aangegeven dat iemand ook zijn fiets op slot heeft gezet. Uit intern onderzoek naar deze kwestie en contact met de afdeling facilitaire zaken van de gemeente hebben we geconstateerd dat het hier om een ietwat uit de hand gelopen grap ging, waarbij wat verkeerde aannames een rol hebben gespeeld. Aangezien er slechts sprake is geweest van wat irritaties heeft het incident geen wederzijdse schade berokkend. “Achteraf hebben we er met elkaar om kunnen lachen”, aldus Ernst van Damme. “Deze zaak is wat ons betreft afgedaan”.

20 februari 2018
Lijst Van Damme

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *