Persbericht: Jongerenafdeling LVD van start

Het verheugt de Lijst Van Damme u mee te delen dat per vandaag onze jongerenafdeling JUP (Jongeren Uit Purmerend) is opgericht. We nemen daarmee een daadwerkelijke en concrete stap om ook jonge Purmerenders zeggenschap en invloed te geven in hun eigen toekomst.

Beslissingen die we nu nemen hebben ook gevolgen voor de jongeren van nu en hun kinderen in de toekomst. Wij vinden het van groot belang dat jongeren in de Lijst Van Damme dan ook meepraten en adviseren over hun eigen toekomst.

Als eerste speerpunt voor onze jongeren zijn wij voornemens om P3 om te vormen naar een Multifunctioneel Jongerencentrum (MFJC). Een integrale plek waar jonge Purmerenders van 14 tot 28 jaar kunnen bewegen, spelen, leren en chillen. Allemaal onder één dak, centraal gelegen in onze stad.

Uiteraard inventariseren we graag of onze plannen voldoen aan de wensen van onze jongeren zelf. Het is daarom dat we per vandaag onze jongeren enquête online hebben staan op onze geheel nieuwe Facebookpagina www.facebook.com/JongerenUitPurmerend

De enquête is rechtstreeks tevens te vinden op: http://goo.gl/pAB1Au of in ons speerpuntenprogramma op onze verkiezingswebsite http://www.verkiezingenpurmerend.nl

We hopen dat veel jonge mensen in onze stad de enquête gaan invullen. De uitkomsten zullen zeker van belang zijn bij onze toekomstige standpuntbepaling in onze gemeenteraad als het over zaken gaat die voor jongeren belangrijk zijn.

Vul de enquête in, doe mee en laat weten dat ook jonge mensen betrokken zijn bij de Purmerendse politiek.

Lijst Van Damme
14 februari 2018

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *