Definitieve lijst ingediend!

Afgelopen maandag 5 februari 2018 heeft de Lijst Van Damme haar definitieve kandidatenlijst ingeleverd. Deze is door ons gemeentelijk stembureau goed bevond zodat niets ons meer van deelname aan de komende gemeenteraadsverkiezingen zal tegenhouden. We hebben een goede mix van vrouwen en mannen, en achtergrond en levenservaring bij elkaar weten te brengen met de kandidaten op onze lijst. We zijn er dan ook van overtuigd dat wij de komende raadsperiode een grote rol gaan spelen hier in Purmerend. Voor een duidelijk, eerlijk en sociaal beleid!

U hoeft uiteraard niet op ons te stemmen. Maar als u gaat voor de partij die geen onduidelijke taal gebruikt, die voorstander is van eerlijke en fatsoenlijke politiek? En die niet sociaal kletst maar doet? Dan horen we eigenlijk uw stem te krijgen.
Maar vindt u ons toch nog een beetje vreemd? Ga dan in ieder geval toch stemmen op 21 maart. U kunt dan beter blanco stemmen dan helemaal niet!

De definitieve volgorde van onze lijst is geworden?

1. van Damme E. (Ernst) Lijsttrekker
2. Rohner Q.J. (Toine)
3. Yildiz T.B. (Turhan)
4. Bechger L.A. (Luna)
5. van Dée T. (Tim) (m)
6. de Boer K.J. (Katinka)
7. Molkenboer B.A.J.M. (Bert)
8. Konings P.R. (Ramona) (v)
9. Hendriksen D.J. (Dico) (m)
10. Gonzalez Callejas P. (Pury)
11. Dankaart N.H.L. (Nicole)

Lijst Van Damme
8 februari 2018

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *