Steunverklaringen ingeleverd!

Afgelopen donderdag 25 januari is de partij Lijst Van Damme in de gelegenheid gesteld om haar steunverklaringen in te leveren bij het gemeentelijk stembureau. Voor nieuwe politieke partijen is het volgens de kieswet vereist, dat – om mee te mogen doen aan de verkiezingen – er twintig steunbetuigingen nodig zijn van kiesgerechtigde mede-inwoners uit Purmerend.

Onze kandidaten op de lijst hebben uiteraard al deze sympathiserende ondersteuners de laatste weken bij elkaar gekregen en zijn er liefst vijfendertig vrijwilligers komen opdagen om hun handtekening in aanwezigheid van onze ambtenaren van Burgerzaken te zetten. Daarmee hebben we als nieuwe lokale partij de laatste drempel genomen. We gaan meedoen aan de gemeentelijke verkiezingscompetitie!

Alle kandidaten op onze lijst willen onze ondersteuners van harte danken voor hun komst en hun warme aanwezigheid op deze avond. We hopen ze allemaal de komende vier jaar regelmatig tegen te komen.

Lijst Van Damme
27 januari 2018

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *