Beste raadslid van Purmerend 2014-2018

Ons onafhankelijke raadslid en lijsttrekker van de Lijst Van Damme is aan het eind van de raadsvergadering van afgelopen week nummer twee geworden als ‘beste raadslid 2014-2018’. Als eerste is geëindigd Thijs Kroese van de PvdA. Hem werd een welverdiende eerste plaats toebedeeld  Op de gedeelde derde plaats eindigden respectievelijk Tom de Jong van D66 en Eveline Tijmstra van het CDA. Ook aan hen een felicitatie voor de kleur en passie die ook zij tonen in de ‘ politieke arena’.

De waardering wordt ons toegekend door de gezamenlijke lokale pers die in onze stad opereren. Het Noord-Hollands Dagblad, Regio-Purmerend en RTV-Purmerend hebben hierbij de handen ineengeslagen om deze prestatiebeoordeling kenbaar te maken. De Lijst Van Damme juicht het vierjaarlijkse initiatief zeker toe omdat het om een waardering gaat dat zich niet ‘in eigen kring’ afspeelt.

Ernst van Damme zegt “vereert te zijn met de tweede plaats als ‘ beste raadslid’. Daarbij wil ik wel opmerken dat persoonsverheerlijking niet hoog op onze agenda staat. Dit omdat wij wensen uit te gaan van gelijkwaardigheid tussen mensen zonder elkaar direct de maat te nemen. Maar toch een beetje trots wel dat ons programma en aanpak aanslaat bij onze mede-Purmerenders.”

 

Lijst Van Damme
27 januari 2018

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *