Persbericht: Open brief aan Commissaris van de Koning

De Lijst Van Damme heeft de commissaris van de Koning van Noord-Holland vandaag een open brief (pdf) gezonden. Een brief waarin we onze onvrede uitspreken over de afhandeling van een integriteitsklacht. Deze klacht is op 27 juni 2017 aan de commissaris ter kennis gebracht. De commissaris heeft deze melding vervolgens afgedaan beschouwd met een brief van 12 juli 2017. Een brief waar de Lijst Van Damme geen genoegen nam en dit wederom met een schrijven van 5 december 2017 kenbaar heeft gemaakt. Tot op vandaag hebben wij hier geen antwoord op gekregen.

“Hoewel wij het in beginsel niet de juiste weg achten om een bestuurder op deze wijze aan te spreken is toch gekozen voor deze openbare brief. Dit duurt voornamelijk veel te lang.” Aldus Ernst van Damme, raadslid en lijsttrekker van de partij.

Lijst Van Damme
25 januari 2018

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *