Kandidaten bekend!

Boven: Bert Molkenboer, Katinka de Boer, Ernst van Damme, Ramona Konings v/d Biezen, Cees Jongman *, Toine Rohner,  Onder: Dico Hendriksen, Tim van Dee, Turhan Yildiz en Pury Gonzalez. We missen nog op de foto onze Luna. Zij kon er niet bij zijn op ons fotomoment. Maar u komt haar zeker nog tegen.

De kandidaten die mee gaan doen aan de komende gemeenteraadsverkiezingen in Purmerend voor de partij Lijst Van Damme zijn bekend! “Een dynamische, betrokken en enthousiaste groep mensen die onze lijst eer aandoet”, stelt lijsttrekker Ernst van Damme. “We zijn nu meer in staat om de komende vier jaar onze kennis te vergroten en ook in te brengen op veel beleidsterreinen. Zo komt onder andere onze focus te liggen op meer jongerenactiviteit in onze stad, het terugdringen van armoede, ons streven naar een integer en respectvol bestuur en uiteraard nog vele andere zaken die u straks in ons aangepaste verkiezingsprogramma gaat lezen. Maar om een schot voor de boeg te geven? Wij blijven voor het behoud van het Beusebos en steunen we geen megalomane plannen voor hoogbouw op het terrein van het oude postkantoor.

Volgorde van de lijst:

 1. Ernst van Damme (lijsttrekker)
 2. Toine Rohner
 3. Turhan Yildiz,
 4. Cees Jongman* (niet meer op lijst)
 5. Luna Bechger
 6. Tim van Dee
 7. Katinka de Boer
 8. Bert Molkenboer
 9. Ramona Konings v/d Biezen
 10. Dico Hendriksen
 11. Pury Gonzalez

We houden u hier uiteraard verder op de hoogte.

Lijst Van Damme
12 januari 2018

2 comments on “Kandidaten bekend!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *