Vereniging ‘Lijst Van Damme’ een feit!

“We kunnen er niet meer omheen met elkaar” aldus Ernst van Damme, oprichter en bestuurder van de politieke partij/vereniging ‘Lijst van Damme’. De formele ondertekening van de oprichtingsakte van de nieuwe lokaal/regionale partij heeft gisteren plaatsgevonden ten kantore van de notaris in Purmerend. “Voor ons is dat uiteraard een heugelijke gebeurtenis waarmee wij als volwaardige politieke partij gaan meedoen aan de komende gemeenteraadsverkiezingen in 2018.”

Lijst Van Damme zal zo spoedig mogelijk met haar definitieve kandidatenlijst komen. Wil je nader kennis maken met de Lijst Van Damme? Neem dan gewoon contact op, of kom eens langs op onze wekelijkse fractievergadering?

Stel je kandidaat voor onze partij! Gezond ‘boeren’verstand is voldoende. Wordt deel van een gepassioneerd team dat Purmerend elke dag een klein beetje beter maakt. Plankenkoorts? Dat is niet nodig! Je krijgt binnen onze fractie voldoende ruimte, ondersteuning en feedback om uit te groeien tot een gedreven, zelfverzekerd en kundig politicus.

3 november 2017
Lijst Van Damme

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *