Burgemeester moet schietincident uitleggen!

De Lijst Van Damme heeft vandaag de burgemeester schriftelijk verzocht om de raad op korte termijn op de hoogte te brengen van het fatale schietincident dat verleden week vrijdagochtend heeft plaatsgevonden in onze stad. Daarbij is een vermeend psychotische man en vader van 41 jaar om het leven gekomen door meerdere kogels van mogelijk meerdere agenten gelijkertijd.

Het is voor de Lijst Van Damme vooral van belang dat onze burgemeester al onze inwoners een uitleg kan geven over de wijze waarop zij rekening moeten gaan houden met een “verhoogde paraatheid inzake het schietgedrag van onze agenten”, aldus raadslid Ernst van Damme.

Lijst Van Damme
6 september 2017

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *