WOB-verzoek aan minister Blok

Op 22 juli heeft de Lijst Van Damme een WOB-verzoek ingediend aan de minister van Veiligheid en Justitie. Dit om nadere statistieke gegevens te krijgen waarvan het college van B&W Purmerend niet in staat was om deze gegevens zelf te vragen dan wel te leveren Het betreft dan gegevens over de stand van zaken van (oudere) jongeren die tegen de VOG-verklaring ‘aanlopen’. Zonder deze gegevens kan geen inschatting worden gemaakt over een eventueel nader in het leven te roepen coulancebepaling. Een door de Lijst Van Damme ingediende motie hierover is door het college destijds voorzien van oneigenlijke en niet ter zake doende argumenten. Vandaag het WOB-verzoek aan de minister. De aanvraag is inmiddels door het ministerie ontvangen en in behandeling genomen. Voor de ontvangstbevestiging …. Klik hier!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *