Lijst Van Damme sleept college van B&W Purmerend voor rechter.

De Lijst Van Damme heeft concrete stappen gezet om het college van burgemeester en wethouders van Purmerend ter verantwoording te roepen. Dit naar aanleiding van hun lasterlijke ‘besluit’ om onze fractievoorzitter onrechtmatige sancties op te leggen. Zonder enige grond van bewijs anders dan het doel om de Lijst Van Damme politiek monddood te maken. Een en ander heeft vooral te maken met de kritische houding van de Lijst Van Damme op het functioneren van de gemeentelijke organisatie.

“Een uitspraak van de kort-geding-rechter kan grote gevolgen hebben voor de rechtsbescherming van raadsleden en volksvertegenwoordigers in ons gehele land”, aldus de uitspraken van het raadslid Ernst van Damme in een artikel aan het Noord-Hollands-Dagblad vandaag. Indien u het artikel van het NHD wilt lezen? Klik hier…..!

Zodra de datum van het kort geding bekend is zullen wij u dit hier laten weten.

Lijst Van Damme
14 juli 2017

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *