‘Multifunctioneel jongerencentrum’ in Purmerend gewenst!

De Lijst Van Damme wenst meer faciliteiten voor onze jongeren in Purmerend! “Een multifunctioneel jongerencentrum in onze stad zal dan ook onze inzet worden van de komende gemeenteraadsverkiezingen” wat lijsttrekker Ernst van Damme betreft.

“Er is onder onze Purmerendse jongeren ontzettend veel behoefte aan een eigen plek waar zij zelf bepalen hoe de activiteiten en tijdsbesteding eruit zien”, aldus Van Damme. “Jonge Purmerenders moeten door de politiek in staat worden gesteld om hun eigen vorm en inhoud te kiezen bij hun participatie aan onze samenleving.”

Het aanbieden en bundelen van meerdere jongerenactiviteiten op één centrale plaats en onder eigen regie, verdient volgens de Lijst Van Damme de voorkeur.

Activiteiten als; sport en spel, techniek, muziek en vrije expressie, bv. in combinatie met een jongerenverzamelplek en jongeren’café’ is één van de scenario’s die bespreekbaar zijn. Daarbij is uiteraard een locatie nodig dat voldoende ruimte en faciliteiten biedt om meerdere functies gecombineerd aan te bieden.

De Lijst Van Damme is verheugd met de constatering dat een aantal actieve jonge mensen zich heeft verenigd in ‘een kerngroep’. Met als doel met concrete plannen te komen voor de daadwerkelijke realisatie van een multifunctioneel jongerencentrum in onze stad.

“Plannen die wat de Lijst Van Damme betreft één op één zullen worden opgenomen in ons verkiezingsprogramma”, zo verklaart de lijsttrekker.

Lijst Van Damme
3 juli 2017

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *