Vrij internet in centrum Purmerend!

De Lijst Van Damme heeft vandaag technische vragen gesteld over het vrije beschikbare internet in het centrum van Purmerend. Tot voor een jaar geleden hebben we in het centrum van Purmerend de beschikking gehad over de gratis wifi verbinding. Hoewel ten aanzien van het bereik in onze binnenstad was deze verbinding niet optimaal. Daar kwam bij dat onze gemeente geen goede garanties van de leverancier kreeg ten aanzien van de veiligheid van de verbinding, waarop de gemeente het contract heeft opgezegd.

Sindsdien hebben we geen gratis wifi meer in ons stadscentrum. De Lijst Van Damme wenst dan ook antwoorden op de vragen of het herstellen van het gratis internet in onze stad op korte termijn weer mogelijk is en of dit ook veilig kan.

Lijst Van Damme
15 mei 2017

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *