Training lokale politiek!

Eind mei start de Lijst Van Damme met de zes-wekelijkse training ‘lokale politiek’! In zes dag-/avonddelen wordt u uitgebreid ingeleid in de lokale politiek en besluitvorming van uw gemeente. Over hoe je doelen bereikt en hoe gezocht wordt naar samenwerking met andere partijen en hoe lokale volksvertegenwoordigers aan hun informatie moeten komen. Over wat wel en niet is geoorloofd als politicus en over bestuurlijke grenzen die belemmerend werken op het dagelijks functioneren van onze volksvertegenwoordigers. En over het soms stroperige proces van besluitvorming en het goed vinden van uw weg in het woud van regels en voorwaarden. Maar ook over hoe om te gaan met geheimhouding versus openbaarheid en gewenst gedrag van politiek vertegenwoordigers.

De training is geheel gratis en kent geen verplichtingen achteraf. Niet meer dan u verder te enthousiasmeren voor lokale politiek en u het inzicht geven dat meedoen ook kan betekenen dat u in 2018 misschien zelf de noodzaak voelt om actief invloed uit te oefenen op ons gemeentebestuur. Iedereen van jong tot oud is welkom!

Geef uzelf in ieder geval op voor een eerste introductiebijeenkomst. De bijeenkomsten vinden plaats in Purmerend Weidevenne,  Mail de Lijst van Damme dan voor meer info op lvdpurmerend@hotmail.com

Bij voldoende inschrijvingen krijgt u de data, locatie en het programma van de training uiteraard toegezonden.

Lijst Van Damme
24 april 2017

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *