‘Gerommel’ in daklozenopvang Purmerend!

De Lijst Van Damme is – als enige fractie in de gemeenteraad – al enkele maanden bezig om duidelijkheid te krijgen in de ‘problemen’ die de gemeente heeft met het functioneren van de daklozenopvang in onze stad. Zo hebben we onze verbazing vooral uitgesproken over de door het college opgelegde geheimhouding.

Met het verschijnen van het artikel in het Noord-Hollands-Dagblad van verleden week ligt deze problematiek inmiddels ‘op straat’ en wordt inmiddels duidelijk dat de vermoedens van de Lijst Van Damme over de wijze waarop de gemeente is omgegaan met persoonlijke als institutionele belangen, mogelijk niet in het algemeen belang van ons Purmerenders is, en met name niet van de Purmerenders die zijn aangewezen op de kwaliteit en het aanbod van de daklozenopvang in onze stad.

De Lijst Van Damme is van meet af aan voor complete openbaarheid geweest. Eens te meer omdat het opleggen van geheimhouding t.a.v. het AOP vooral de acties van de gemeente richting de daklozenopvang trachtte te maskeren en daarmee de controle van de raad op het bestuur onzuiver en vooral onmogelijk maakt.

De Lijst Van Damme heeft daarom wederom schriftelijke vragen gesteld over de handelswijze van het college in dit dossier en wenst optimale duidelijkheid over de visie en de wijze waarop het college is opgetreden in dit ‘dossier’.

Voor de concreet gestelde schriftelijke vragen aan het college? Klik hier!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *