Nadere vragen over ‘rekening’ van burgemeester!

De Lijst Van Damme is hogelijk verbaasd over het feit dat de burgemeester in de beantwoording van vragen over de hoogte van de uitgaven van werklunches op het stadhuis een ‘rekening’ heeft gepresenteerd van € 365,= ?

De beantwoording van technische en schriftelijke vragen van raadsleden is een wettelijke plicht van gemeentebesturen. Dit kan niet worden afgedaan met het ‘presenteren van rekeningen’. Daar komt bij dat het stellen van vragen vooral voortkomt uit het in eerste instantie slecht informeren van de raad in het algemeen. Het presenteren van rekeningen is in de visie van de Lijst Van Damme dan ook ‘erg ongepast’!

Klik hier voor het raadplegen van de nader gestelde vragen!

2 comments on “Nadere vragen over ‘rekening’ van burgemeester!

    1. Its not about paying, Ales. In Holland politicians have the right to ask questions without getting a bill presented. That is written in our laws!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *