LVD komt met motie van wantrouwen tegen burgemeester Bijl

LVD-Eerlijk

In aansluiting op de door de burgemeester van Purmerend gevoerde hetze tegen de fractievoorzitter Ernst van Damme van de LVD heeft het ‘ballotagecomité’ bestaande uit hemzelf en zijn griffier, besloten dat de LVD geen vragen mag stellen over het persoonlijk functioneren van de burgemeester in het vragenuur. De LVD heeft aangegeven dat een persoonlijk excuus naar de heer van Damme en de LVD op zijn plaats is.

Burgemeester Bijl maakt het op deze wijze onmogelijk om zijn persoonlijk functioneren ter discussie te stellen door de LVD te weigeren van het vragenrecht gebruik te maken. Daarmee laat burgemeester Bijl tevens weten dat hij niet op zijn manipulerende gedrag wenst te worden aangesproken. Laat staan dat hij hierover publiek verantwoording wenst af te leggen.

In reactie op dit weglopen voor de eigen verantwoordelijk heeft de LVD besloten om te komen met een motie van wantrouwen tegen burgemeester Bijl. De tekst van de motie welke morgen op de agenda van de raadsvergadering komt te staan kunt u HIER INZIEN!

LVD Purmerend
1 maart 2017

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *