LVD gaat vragen aan college zelf publiceren!

Sinds de deelname van de LVD aan de gemeenteraad van Purmerend heeft de fractie meerdere malen gewezen op het belang van een duidelijke procedure ten aanzien van de indiening van schriftelijke en technische vragen.

Het komt te vaak voor dat vragen te laat dan wel niet adequaat worden beantwoord door het college. Ook is in een aantal gevallen de datum van indiening van vragen gewijzigd en eigent het college zich blijkbaar het recht toe, om te bepalen of publiek gestelde vragen al dan niet publiek mogen worden ingezien.

Vanaf heden zal de LVD dan ook alle schriftelijke-, technische vragen, moties en tevens aanvragen voor het maandelijkse vragenuur, direct op de LVD website publiceren.

LVD Purmerend
26 februari 2017

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *