LVD eist excuses van burgemeester Bijl!

De LVD heeft door middel van een aanvraag voor het vragenuur van de gemeenteraadsvergadering van 2 maart aanstaande, excuses geëist van de burgemeester.

Dit naar aanleiding van de al eerder in het nieuws gekomen ‘hetze’ die de burgemeester heeft ingezet naar de LVD, door raadslid Ernst van Damme met ongefundeerde en persoonlijke verdachtmakingen te bestoken. De LVD heeft aangekondigd dat zij in de rondvraag de burgemeester hiermee wenst te confronteren. Op dit moment is de vraag in kwestie nog ‘onder ballotage’, met name om te bekijken of deze confrontatie ‘formeel’ kan worden tegengehouden.

De aanmelding voor het vragenuur met daarbij het onderwerp kunt u HIER INZIEN!

LVD Purmerend
26 februari 2017

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *