Ongepaste censuur door Dichtbij.nl

thM5TP7ZF5

Het valt de LVD steeds vaker op dat de redactie van Dichtbij.nl ongeoorloofde censuur toepast op de artikelen van de zogeheten Dichtbij mee-schrijvers. Hierbij wordt naar de mening van de LVD een erg vrije interpretatie gegeven aan de door hen gehanteerde ‘huisregels”. De LVD heeft naar aanleiding van haar publicatie gisteren omtrent het ‘onderzoek naar een burgerwacht’ de redactie een email gezonden om één en nader te verklaren. Deze mail kunt u hier inzien. Zowel Dichtbij, het Noord-Hollands Dagblad, en meerdere media vervullen volgens de heer van Damme van de LVD hiermee “een wel heel bedenkelijke rol in het vluchtelingendebat in onze samenleving”.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *