Spontane bijeenkomst vluchtelingenopvang Purmerend

De LVD Purmerend – vertegenwoordigd in de gemeenteraad van Purmerend – roept de Purmerenders op voor een openbare en publieke discussie over de vluchtelingenopvang in Purmerend. Dit in aansluiting op de politieke partijen die eerder hun visie bekend hebben gemaakt in de media.  In deze spontane bijeenkomst zal de LVD haar visie geven op de voorstellen van het college van B&W ten aanzien van de opvang in Purmerend. Dit ter voorbereiding van het raadsdebat van 12 oktober aanstaande.
images

Tot nu toe hebben veel – vooral direct betrokkenen – hun geluid laten horen, Daarnaast ontstaat bij de LVD de behoefte om óók onze medeburgers die – mogelijk onder voorwaarden – de opvang van vluchtelingen in onze stad bespreekbaar vinden, de kans te geven zich te uiten. Graag nodigt de LVD deze Purmerenders uit om dit mogelijk te maken.

De bijeenkomst is publiek en openbaar, en zal plaatsvinden op 6 oktober aanstaande te 12.00 uur op de Koemarkt te Purmerend.

Aanmelden kan ook op www.facebook.com/lvdpurmerend

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *